• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Den Helder € 225
  Taxi Den Helder Utrecht € 225
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Den Helder

  Taxi Utrecht Den Helder nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Den Helder? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op. Daarnaast rijdt hij u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Den Helder of vice versa. Bovendien reist u bij Taxideluxe altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Den Helder Utrecht

  Taxi Den Helder Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Den Helder opgehaald worden. Sluit daarom uw bezoek aan Den Helder prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Den Helder vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie traject Utrecht Den Helder

  De weg tussen Utrecht en Den Helder is voor ons bekend terrein. We kunnen u daarom advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Taxideluxe denkt graag met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ±  126 km

  Reistijd: ± 1 u 45 min

  In de spitsuren kan het aardig druk worden op dit traject. We adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Den Helder

  De internationale zeehaven van Den Helder biedt een zee aan mogelijkheden. Behalve dat het de thuisbasis vormt voor een groeiend aantal offshore-gerelateerde ondernemingen. Ook de vloot van de Koninklijke Marine hier gevestigd, evenals een moderne visafslag. De zeer gunstige geografische ligging biedt veel mogelijkheden voor (watergebonden) ondernemingen. Ook kennisinstituten, onderzoeksinstellingen en onderwijs hebben hun weg naar Den Helder gevonden. Als centrumstad van de regio heeft Den Helder vele goede culturele voorzieningen. Bijvoorbeeld de schouwburg, een bioscoop, een filmhuis, een diversiteit aan restaurants en winkels. In Den Helder woon je heel betaalbaar en ruim. Bovendien leef je in de directe omgeving van zee en duinen. Een woon- en leefklimaat waar kinderen graag opgroeien. 

  Taxi Utrecht Den Helder nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Chat met ons!