• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Westbroek

  Taxi Westbroek nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn gespecialiseerd in voordelige luchthavenservice! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

  Luchthaven tarieven
  van Westbroek naar:
  Schiphol Airport€80-
  Rotterdam Airport€130,-
  Eindhoven Airport€140,-
  Weeze Airport€239,-
  Brussel Airport€249,-
  Overige tarieven
  van Westbroek naar:
  Amsterdam€80,-
  Den Haag€125,-
  Groningen€265,-
  Antwerpen€195,-
  AMC€75,-

  .

  Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. de bovengenoemde bestemmingen! Neemt u gerust contact met ons op voor meer luchthavens en andere bestemmingen.

  Luchthavens

  Ontspannen vanuit Westbroek met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Westbroek voor u klaar en kunt u van onze service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan  wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs 

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals, zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi Westbroek nodig? Bel daarom direct 030 – 2 600 800

  Over Westbroek

  Westbroek is een klein dorpje gelegen in de gemeente De Bilt. Het dorpje is gelegen in een landelijk gebied ten noorden van de prachtige stad Utrecht. Westbroek ligt ook ten westen van het dorpje Maartensdijk. Westbroek heeft ongeveer 1000 inwoners. Het uiterste oosten van Westbroek is de voormalige woonplaats Achttienhoven en iets verder richting Maartensdijk bevindt zich de kleine woonplaats Achterwetering. Westbroek is ondertussen een beschermd dorpsgezicht. Bij het dorp bevindt zich de korenmolen De Kraai, dus zeker een bezichtiging waard.

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!