• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi De Meern Schiphol

  Taxi De Meern Schiphol nodig? Zo reist u met Taxi De Meern Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 60,-. Geen verassingen achteraf. Daarnaast staat wij garant voor heldere en transparante taxi service. Daarnaast staan kwaliteit en zorg voor de klant bij ons hoog in het vaandel. Om die reden zouden wij u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  U reist met onze Taxi De Meern Schiphol service vanuit De Meern tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 60,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 65,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 80,-

  reserveer online

  Taxi De Meern Schiphol nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Taxi Schiphol De Meern

  Taxi Schiphol De Meern nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWij volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht! Zo kunnen wij anticiperen op bijvoorbeeld een vervroegde aankomst of vertraging van het vliegtuig. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op! Ondertussen krijgt u informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Bovendien helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in De Meern. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi De Meern Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, contactformulier of stuur ons een WhatsApp berichtje.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Reisinformatie

  De route tussen De Meern en Schiphol is voor ons inmiddels bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd/vertrektijd. We denken tevens met u mee en desgewenst kunnen wij u hierin adviseren.

  Afstand ± 47 km tijdsduur  ± 35 minuten.

  Wij adviseren echter een langere reistijd (± 50) min. in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en ook in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). Het traject De Meern Schiphol gaat via de volgende snelwegen A2 (Maarssen – Breukelen – Vinkeveen – Abcoude), A9 (Amstelveen) en A4 (Schiphol). 

  Over De Meern

  De Meern is een deel van de wijk Vleuten – De Meern in de provincie Utrecht. Het stadje ligt tevens net ten noorden van de autosnelweg A12 en Knooppunt Ouderrijn. Bovendien loopt de Leidsche Rijn door het voormalige dorp. Een inwoner wordt een Merenees genoemd. Daarnaast ligt ten oosten van De Meern de A2 en bedrijventerrein Papendorp. Daarnaast ligt het Maximapark en de buurten Vleuterweide, Het Zand, Langerak en Parkwijk. De Meern is voor archeologen één van de belangrijkste plaatsen in Noordwest-Europa. Vondsten van schepen uit de Romeinse tijd, onder andere omdat de rivier de Rijn en haar zijarmen er destijds doorheen stroomden.

  Taxi De Meern Schiphol nodig? Bel dus direct 030-2 600 800

  Bezoek ook hieronder de volgende pagina’s.

  Taxi Abcoude SchipholTaxi Abcoude Schiphol
Open chat
Chat met ons!