Taxi De Meern Schiphol nodig? Zo reist u met Taxi De Meern Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 80,- Geen verassingen achteraf. We staat garant voor heldere en transparante taxi service. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

U reist met onze Taxi De Meern Schiphol service vanuit De Meern tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi De Meern Schiphol

130
80
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi De Meern Schiphol

160
100
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Schiphol De Meern

Taxi Schiphol De Meern nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht! We anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertraging. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op! Ondertussen krijgt u informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in De Meern.

Diensten Taxideluxe

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi De Meern Schiphol vervoer.

Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Reisinformatie

De route tussen De Meern en Schiphol is voor ons inmiddels bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd/vertrektijd. We denkent met u mee en desgewenst kunnen wij u hierin adviseren. Afstand tussen De Meern en Schiphol bedraagt ± 47 km en de tijdsduur is ± 35 minuten. Wij advieseren een langere reistijd (± 50) min. in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). Het traject De Meern Schiphol gaat via de volgende snelwegen A2 (Maarssen – Breukelen – Vinkeveen – Abcoude), A9 (Amstelveen) en A4 (Schiphol). 

Over De Meern

De Meern is een deel van de wijk Vleuten – De Meern in de provincie Utrecht. Het stadje ligt net ten noorden van de autosnelweg A12 en Knooppunt Ouderrijn. De Leidsche Rijn loopt door het voormalige dorp. Een inwoner wordt een Merenees genoemd. Ten oosten van De Meern ligt de A2 en bedrijventerrein Papendorp. Ondertussen ligt het Maximapark en de buurten Vleuterweide, Het Zand, Langerak en Parkwijk. De Meern is voor archeologen één van de belangrijkste plaatsen in Noordwest-Europa. Vondsten van schepen uit de Romeinse tijd, onder andere omdat de rivier de Rijn en haar zijarmen er destijds doorheen stroomden.

Taxi De Meern Schiphol nodig? Bel dus direct 030-2 600 800

Scan de code