Taxi Maarssen Rotterdam Airport

Taxi Maarssen Rotterdam Airport nodig? Ontspannen vanuit Maarssen met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Maarssen Rotterdam Airport van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van € 120,- 

We staat garant voor heldere en transparante taxi service. Geen verassingen achteraf. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Rotterdam Airport. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Rotterdam Airport.

Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Hij zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Rotterdam Airport Maarssen

Taxi Rotterdam Airport Maarssen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. We informeren u over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Maarssen.

Diensten Taxideluxe

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport Maarssen vervoer.

Wilt u een andere prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport. Sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt net ten noorden van de stad Rotterdam. De luchthaven is tevens eigendom van de Schiphol Groep. Met als aandeelhouders de Staat  en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam. De luchthaven heet sinds 2010 uit promotionele en interregionale overwegingen Rotterdam The Hague Airport. De nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt. De luchthaven heeft één start- en landingsbaan in oost-westrichting. Er zijn geen aviobruggen, er wordt gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. De passagiers worden tevens  per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd. De luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn daardoor de grootste gebruikers van de luchthaven.

Taxi Maarssen Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Scan de code