• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Assen € 275
  Taxi Assen Utrecht € 275
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Assen

  Taxi Utrecht Assen? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Daarnaast haalt onze ervaren chauffeur u op de afgesproken tijd op. Bovendien rijdt hij u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Assen of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  U kiest voor de taxi? Bereken met de volgende LINK hoeveel uw taxirit kost op basis van het maximale tarief vastgesteld door de overheid. Echter, we werken met fikse kortingen en vaste prijzen, zie hieronder onze prijs!

  Taxi Assen Utrecht

  Taxi Assen Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Assen opgehaald worden. Sluit uw bezoek aan Assen prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd.

  Diensten Taxideluxe

  Ons streven is om u vakkundig en naar alle tevredenheid te bedienen. Daarom staan betrouwbaarheid, kwaliteit en ook zorg voor de klant bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Daarnaast kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Maarn vervoer! We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Over Assen 

  Is een stad in het noordoosten van Nederland, de hoofdstad van de provincie Drenthe. De stad heeft zijn stadsrechten in maar liefst 1890 ontvangen. De bekendste trekpleister van Assen is het TT Circuit. Motorracecircuit waarop jaarlijks de laatste zaterdag van juni de TT Assen wordt gehouden. Assen is tevens de host van het Assen Dans Festival, inclusief de Nederlandse Open Kampioenschappen. Dit is een open evenement voor dansers uit de hele wereld. Alle dans verwanten en een magneet voor allen die geïnspireerd zijn om de beste te worden. Assen is tevens een stad met prachtige grote herenhuizen. Een wandeling langs de prachtige monumenten, beelden en gebouwen. Ten slotte, laat u verrassen door de bijzondere geschiedenis die de stad kent.

  Taxi Utrecht Assen nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!