• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Noordwijk nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Noordwijk? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Noordwijk € 149
  Taxi Noordwijk Utrecht € 149
 • Taxi Utrecht Noordwijk

  Taxi Utrecht Noordwijk nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Noordwijk of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Noordwijk Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Noordwijk opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Noordwijk prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Noordwijk Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Noordwijk vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Noordwijk, robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bloembollenvelden en een 13 km lang zandstrand. Het decor voor ontspannen uitstapjes, zakelijke bijeenkomsten en heerlijke vakanties. Een plek om verliefd op te worden en verliefd te blijven. Noordwijk Binnen Natuurlijk kom je naar Noordwijk voor de zee en het strand. Maar vergeet het charmante Noordwijk Binnen niet. Bezoek de oude dorpskern, proef de sfeer en ervaar hoe een heel ander Noordwijk tot leven komt. Taxi van Utrecht naar Noordwijk nodig? Bel: 030- 2600 800. In Noordwijk wappert al jaren de Blauwe Vlag. Naast de Blauwe Vlag beschikt Noordwijk ook over het internationale keurmerk Quality Coast. Dit keurmerk staat voor duurzaam toerisme en gaat veel verder dan de Blauwe Vlag. Bij de Quality Coast is het belangrijk dat in de badplaats evenwicht is tussen toerisme en natuur. Sinds 2010 is het Noordwijkse strand verrijkt met een aantal paviljoens die het hele jaar open zijn.

 • Taxi Utrecht Noordwijk nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!