• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Wijk bij Duurstede nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Wijk bij Duurstede? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Wijk bij Duurstede € 75
  Taxi Wijk bij Duurstede Utrecht € 75
 • Taxi Utrecht Wijk bij Duurstede

  Taxi Utrecht Wijk bij Duurstede nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Wijk bij Duurstede voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw reis naar Wijk bij Duurstede begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht.

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Utrecht naar Wijk bij Duurstede tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Wijk bij Duurstede.

  Taxi Wijk bij Duurstede Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Wijk bij Duurstede opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Wijk bij Duurstede prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Wijk bij Duurstede Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Wijk bij Duurstede vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Wijk bij Duurstede heeft een rijk verleden. Vroeger lag hier, langs de Kromme Rijn, de belangrijke handelsplaats Dorestad. Romeinen, Vikingen en bisschoppen hebben hun stempel gedrukt op het stadje.Museum Dorestad verhaalt over de geschiedenis vanaf de Dorestad periode en de opgravingen die hebben plaatsgevonden. De gerestaureerde kasteelruïne van Kasteel Duurstede, met zijn vierkante Donjon uit 1270 en Bourgondische toren, laat nog iets van die rijkdom zien. Er zijn tal van monumenten, zoals de Grote Kerk, molen Rijn en Leken het oude Stadhuis op de Markt. Wijk bij Duurstede is nu een bruisend toeristisch stadje. De historische binnenstad, met haar monumenten en exposities in de vele kunstgaleries, trekt veel cultuurliefhebbers. Uniek zijn de poëzie- en de beeldenroute door de binnenstad.

 • Taxi Utrecht Wijk bij Duurstede nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!