• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi IJsselstein Brussels Airport

  Ontspannen en zorgeloos vanuit IJsselstein met één van onze taxi’s van of naar Brussels Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi IJsselstein Brussels Airport van of naar Brussels Airport voor een vast en scherp tarief van € 220,- U weet altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

 • Taxi IJsselstein Brussels Airport € 220
 • Taxi IJsselstein Brussels Airport

  Ontspannen met één van onze taxi’s van IJsselstein naar Brussels Airport voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt. 

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Brussels Airport. Met Taxideluxe reist u altijd in een privé taxi. U wordt rechtstreeks en nooit gecombineerd met andere passagiers naar uw eindbestemming vervoerd. 

  U reist met onze comfortabele Taxi IJsselstein Brussels Airport service vanuit IJsselstein tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep en gedoe met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Brussels Airport.

  Uiteraard kunt u ook op Brussels Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Brussels Airport IJsselstein

  Taxi Brussels Airport IJsselstein nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig, rechtstreeks en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in IJsselstein.

  Diensten Taxi IJsselstein Brussels Airport

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Brussels Airport IJsselstein vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  IJsselstein is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. IJsselstein dankt zijn naam aan de Hollandse IJssel en is onderdeel van de provincie Utrecht. IJsselstein ontstond als nederzetting in de buurt van kasteel IJsselstein dat in 1279 voor het eerst wordt genoemd. Een deel van IJsselstein is een beschermd dorpgezicht en verder zijn er in het stadje tientallen rijksmonumenten en oorlogsmonum-enten te bewonderen. IJsselstein ligt ten westen van de voormalige groeikern Nieuwegein en is met tram verbonden met het centrum van Nieuwegein en Utrecht De A2 vormt de scheidslijn tussen IJsselstein en Nieuwegein. Door IJsselstein stroomt tevens de Hollandse IJssel.

Open chat
Chat met ons!