• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Loosdrecht

  Taxi Loosdrecht nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Loosdrecht is gespecialiseerd in voordelige Luchthaven-service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

  Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. hieronder genoemde bestemmingen!

  Luchthaven tarieven
  van Loosdrecht naar:
  Schiphol Airport€80,-
  Rotterdam Airport€149,-
  Eindhoven Airport€149,-
  Weeze Airport€249,-
  Brussel Airport€275,-
  Overige tarieven
  van Loosdrecht naar:
  Amsterdam€85,-
  Den Haag€130,-
  Rotterdam€130,-
  IJmuiden€95,-
  AMC€60,-

  .

  Luchthavens

  Ontspannen vanuit Loosdrecht met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport, Rotterdam Airport of Eindhoven AirportWe hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, correcte service en komen gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Loosdrecht voor u klaar en kunt u van onze service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs 

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Over Loosdrecht

  Wie aan Loosdrecht denkt, denkt meteen aan water. Met vijf aan elkaar verbonden plassen is er dan ook heel veel te beleven voor watersporters op elk niveau. Voor een actieve dag op de plassen zijn er verschillende mogelijkheden. Op de Loosdrechtse Plassen alle soorten vaartuigen toegestaan. Het is dan ook niet moeilijk om een adres te vinden waar je een boot kunt huren. Om de plassen mee te verkennen. Dat kan met een zeilboot, roeiboot of kano, maar dus ook met een gemotoriseerde boot (met of zonder kapitein).

  Taxi Loosdrecht Schiphol nodig? Bel daarom direct 030 – 2 600 800

Open chat
Chat met ons!