• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Amerongen € 69
  Taxi Amerongen Utrecht € 69
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Amerongen

  Taxi Utrecht Amerongen nodig? Wilt u heerlijk en ontspannen met de taxi van Utrecht naar Amerongen? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Bovendien bieden we u een betrouwbare, service gerichte en betaalbare taxivervoer tussen Utrecht en Amerongen.

  U reist met onze transparante en heldere taxiservice vanuit Utrecht naar Amerongen tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesjouw met uw koffers. Maar gewoon van het ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Amerongen.

  U kiest voor de taxi? Bereken met de volgende LINK hoeveel uw taxirit kost op basis van het maximale tarief vastgesteld door de overheid. Echter, we werken met fikse kortingen en vaste prijzen, zie hierboven onze prijs!

  Taxi Amerongen Utrecht

  Taxi Amerongen Utrecht nodig? We komen u ook graag in Amerongen ophalen! Onze chauffeur komt u op de afgesproken tijd ophalen en zal er daarnaast voor zorgen dat u veilig en comfortabel naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amerongen prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Amerongen vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WataApp button.

  Over Amerongen

  Amerongen is een klein dorpje aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Met enkele prachtige historische monumenten uit een rijk verleden, zoals Kasteel Amerongen. Het Tabaksteeltmuseum en de Andrieskerk. Daarnaast is de oude binnenstad rijk aan talrijke boetiekjes en kleine winkeltjes. Het rustieke dorpje is gelegen in de gemeente Utrechtse heuvelrug. Daarnaast zijn er veel fiets- en wandelroutes.Bovendien lopen deze ook door Amerongen. Ook als startpunt voor een fiets- of wandeltocht is Amerongen heel geschikt.

  Taxi nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!