• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Tarieven

  Taxi Utrecht Delft € 130
  Taxi Delft Utrecht € 130
 • Taxi Utrecht Delft

  Taxi Utrecht Delft nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Delft? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Delft of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Delft Utrecht

  Taxi Delft Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Delft opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Delft prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd.

  Diensten Taxideluxe

  Ons streven is om u vakkundig en naar alle tevredenheid te bedienen. Daarom staan betrouwbaarheid, kwaliteit en ook zorg voor de klant bij ons hoog in het vaandel. Bovendien kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Daarnaast kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Delft vervoer! We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje. 

  Over Delft

  Delft kent een wereldwijde reputatie dankzij de relatie met Johannes Vermeer, Delfts blauw aardewerk en het Koninklijk huis. Laat het verleden tot leven komen terwijl u langs grachten, kerken, herenhuizen en rechtbanken loopt. De universiteitsstad biedt ook rondvaarten over de grachten, musea, markten en veel kroegen. In beide fabrieken worden de bekende handgeschilderde blauwe motieven al sinds de zestiende eeuw vervaardigd en kunt u rondleidingen krijgen en deelnemen aan workshops. De Oude Kerk, De Nieuwe Kerk en het Prinsenhof laten de sterke band tussen Delft en het Koninklijk Huis zien. Delft is een stad vol verrassingen. Ontdek daarom hier de best bewaarde geheimen van de stad. Delft is dé Oranjestad van Nederland. De relatie tussen Delft en het Koninklijk Huis is al eeuwenoud. Cafés, terrassen, clubs en heel veel studenten; het uitgaansleven in Delft heeft veel te bieden.

  Taxi Utrecht Delft nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!