• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Veenendaal nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Veenendaal? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Veenendaal € 85
  Taxi Veenendaal Utrecht € 85
 • Taxi Utrecht Veenendaal

  Taxi Utrecht Veenendaal nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Veenendaal voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw reis naar Veenendaal begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht.

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Utrecht naar Veenendaal tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Veenendaal.

  Taxi Veenendaal Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Veenendaal opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Veenendaal prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Veenendaal Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Veenendaal vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Veenendaal ligt aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei in de provincie Utrecht. Het heeft meer dan 60.000 inwoners. Mede door de gunstige ligging aan de A12 is Veenendaal een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. Veenendaal is een fietsstad, in de stad is de fiets de handigste vervoersmiddel. In 2000 was Veenendaal Fietsstad van Nederland. Veenendaal sleepte meer prijzen in de wacht, in 2004 werd zij uitgeroepen tot beste koopstad van de provincie Utrecht. U vindt in Veenendaal het meest complete winkelcentrum van Midden-Nederland, met meer dan 300 winkels variërend van giftshop tot warenhuis, van fast-food tot lokale lekkernijen. In 1997 werd Veenendaal uitgeroepen tot de groenste stad van Europa, in en om Veenendaal kunt u mooie wandelingen en prachtige fietstochten maken.

 • Taxi Utrecht Veenendaal nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!