• Luchthaven tarieven  
  Taxi Maarssen Schiphol Airport € 59
  Taxi Maarssen Rotterdam Airport € 85
  Taxi Maarssen Eindhoven Airport € 109
  Taxi Maarssen Weeze Airport € 229
  Taxi Maarssen Brussels Airport € 249
  Nu reserveren  
 • Overige tarieven  
  Taxi Maarssen Amsterdam € 65
  Taxi Maarssen Den Haag € 89
  Taxi Maarssen Nieuwegein € 40
  Taxi Maarssen UMC € 40
  Taxi Maarssen AMC € 50
  Nu reserveren  
 • Taxi Maarssen

  Taxi Maarssen nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn gespecialiseerd in diverse soorten vervoer.  Zakelijk, particulier en voordelige luchthaven service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. U kunt hiervan profiteren. Neemt u hiervoor contact met Taxi Maarssen op. Wij zijn u graag van dienst!

  Taxi Maarssen Schiphol

  We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxi Maarssen weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Ontspannen vanuit Maarssen met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? 

  Taxi Maarssen 24/7

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Maarssen voor u klaar.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven danwel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs 

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi in Maarssen nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Over Maarssen

  Maarssen in de volksmond vaak Maarssen-dorp genoemd, is dus een dorp in de Nederlandse gemeente Stichtse Vecht, in de provincie Utrecht. De locatie is ten noorden van de grote stad Utrecht. Maarssen ligt behalve aan de rivier de Vecht ook aan het Amsterdam Rijnkanaal. Direct ten westen van Maarssen, aan de andere zijde van het kanaal, ligt Maarssenbroek. Taxi Maarssen station nodig? In dit gebied ligt dus nog een klein bedrijventerrein dat onder Maarssen valt. Maarssen telt diverse interessante kerken, waaronder enkele zeer oude. Uit de zestiende eeuw de Kruiskerk met de kerktoren die dateert zelfs uit de twaalfde eeuw. Van de Protestantse kerk (PKN) aan de Kerkweg 19 en de Heilig Hart Kerk (1885) van de Rooms-katholieke kerk (RK) aan de Breedstraat 3. Taxi Maarssen hanteert ook vaste tarieven vanuit Breukelen. Taxi Breukelen Schiphol nodig?