• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Breukelen Schiphol

  Taxi Breukelen Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Breukelen met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Ook reist u met Taxi Breukelen Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 69,-. Bij ons zijn er geen verassingen achteraf. Daarom staat we garant voor heldere en transparante taxi service.

  We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 69,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 69,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 90,-

  reserveer online

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Breukelen Schiphol

  Taxi Schiphol Breukelen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. Bovendien volgen wij via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Daardoor kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij ook telefonisch contact met u op. Bovendien krijgt u informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Breukelen.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. Boek daarom uw taxi vooruit, ideaal voor Taxi Breukelen Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze ook aanvragen via de centrale, contractformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk ook altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Reisinformatie

  De weg tussen Breukelen en Schiphol is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Daarentegen denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u dus adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand ± 34 km    tijdsduur ± 25 min.

  Ook adviseren wij een langere reistijd (± 40) min. in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) ook in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). Het traject Breukelen Schiphol gaat via de volgende snelwegen A2 (Breukelen daarna Vinkeveen en vervolgens Abcoude), A9 (Amstelveen) en A4 (Schiphol).

  Breukelen

  In het noordwesten van de provincie Utrecht ligt dus het prachtige dorpje Breukelen. Het dorp ligt tevens in de gemeente Stichtse Vecht. Het dorpje is  omgeven door adembenemende plassen en rivieren. Daarnaast ligt de rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal. Tot de gemeente behoorden onder meer de buurtschappen Breukeleveen, Breukelerwaard en de dorpen Kockengen en Nieuwer Ter Aa. Daarnaast zijn de dorpskern van Breukelen kasteel Nijenrode. Heeft u van of naar Breukelen taxi nodig? Bel direct met Taxideluxe!

  Taxi Breukelen Schiphol nodig? Bel dus direct 030-2600 800

  Kijk hier voor tarieven naar andere plaatsen vanuit Breukelen!

  Taxi Abcoude SchipholTaxi Abcoude Schiphol
Open chat
Chat met ons!