• Taxi Breukelen Schiphol tarieven

  Taxi Breukelen Schiphol Airport € 59
  Taxi Breukelen Rotterdam Airport € 90
  Taxi Breukelen Eindhoven Airport € 119
 • Taxi Breukelen Schiphol

  Taxi Breukelen Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Breukelen met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Breukelen Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 59,-. Geen verassingen achteraf. Daarom staat we garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Breukelen

  Taxi Schiphol Breukelen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. Ondertussen krijgt u informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Breukelen.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. Boek daarom uw taxi vooruit, ideaal voor Taxi Breukelen Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Reisinformatie

  De weg tussen Breukelen en Schiphol is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u dus adviseren inzake u vertrektijd. Afstand tussen Breukelen en Schiphol bedraagt ± 34 km en de tijdsduur is ± 25 minuten. Wij adviseren een langere reistijd (± 40) min. in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). Het traject Breukelen Schiphol gaat via de volgende snelwegen A2 (Breukelen – Vinkeveen – Abcoude), A9 (Amstelveen) en A4 (Schiphol).

  In het noordwesten van de provincie Utrecht ligt dus het prachtige dorpje Breukelen. Het dorp ligt in de gemeente Stichtse Vecht omgeven door verschillende plassen en rivieren. Het ligt aan de rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal. Tot de gemeente behoorden onder meer de buurtschappen Breukeleveen, Breukelerwaard en de dorpen Kockengen en Nieuwer Ter Aa. Buiten de dorpskern van Breukelen ligt kasteel Nijenrode. Heeft u van of naar Breukelen taxi nodig? Bel direct met Taxideluxe!

  Taxi Breukelen Schiphol nodig? Bel dus direct 030-2600 800