Taxi Abcoude

Taxi Abcoude nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn gespecialiseerd in voordelige Luchthaven-service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Taxi Abcoude uw luchthaven vervoerder

Ontspannen vanuit Abcoude met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een zakenreis of vakantie? Taxi Abcoude hanteert voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxi Abcoude weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

24/7 Service

Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat we voor u klaar. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Met onze jarenlange ervaring leveren wij vervoer op maat. Onze chauffeurs zijn volgens de gestelde normen gekwalificeerd en spreken naast Nederlands minimaal één vreemde taal. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel naar uw eindbestemming vervoerd. Er zijn geen extra wachttijden en u wordt nooit met andere passagiers gecombineerd.

Onze chauffeurs

Onze chauffeurs zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd. Ze zijn in het bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

Laatste Schiphol nieuws zie hier!

Abcoude is dus een dorp in het noordwesten van de Nederlandse provincie Utrecht Abcoude grenst aan de gemeente Amsterdam. De gemeente is ondertussen op 1 mei 1941 ontstaan. Echter, uit de samenvoeging van de voormalige gemeenten Abcoude-Baambrugge en Abcoude-Proostdij. Abcoude is op 1 januari 2011 opgegaan in de gemeente De Ronde Venen.  De gemeente telde 8764 inwoners (per 31 december 2010, bron: CBS).  Het had een oppervlakte van 32,11 km² (waarvan 1,75 km² water

Scan de code