Taxi Harmelen Rotterdam Airport

Taxi Harmelen Rotterdam airport nodig? Ontspannen vanuit Harmelen met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Harmelen Rotterdam Airport van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van € 110,-. 

We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

U reist met onze Taxi Harmelen Rotterdam Airport service vanuit Harmelen tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Rotterdam Airport.

Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Rotterdam Airport Harmelen

Taxi Rotterdam Airport Harmelen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht! Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Harmelen.

Onze diensten

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Harmelen Rotterdam Airport Harmelen vervoer.

Wilt u echter een andere prijsopgave voor een andere bestemming? Dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt net ten noorden van de stad Rotterdam. De luchthaven is eigendom van de Schiphol Groep, met als aandeelhouders de Staat en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam. De luchthaven heet inmiddels uit promotionele en interregionale overwegingen Rotterdam The Hague Airport. De nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt. De luchthaven heeft één start- en landingsbaan in oost west richting. Er zijn geen aviobruggen, er wordt gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. De passagiers worden per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd.

Taxi Harmelen Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Scan de code