• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Amersfoort € 65
  Taxi Amersfoort Utrecht € 65
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Amersfoort

  Taxi Utrecht Amersfoort nodig? Wilt u een betrouwbare partner die u veilig en comfortabel van Utrecht naar Amersfoort brengt? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  Daarom bieden wij betrouwbare en service gerichte taxivervoer tussen Utrecht en Amersfoort. We zorgen ervoor dat u veilig, ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amersfoort begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht. 

  U kiest voor de taxi? Bereken daarom met de volgende LINK hoeveel uw taxirit kost. Dit is op basis van het maximale tarief vastgesteld door de overheid. Echter, we werken met fikse kortingen en vaste prijzen, zie hieronder onze prijs!

  Taxi Amersfoort Utrecht

  Taxi Amersfoort Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Amersfoort opgehaald worden. Sluit daarom uw bezoek aan Amersfoort prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw bestemming wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Amersfoort vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje. 

  Wilt u met de taxi van Utrecht naar Amersfoort? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Amersfoort is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 26 km       Reistijd: ± 28 min         Prijs: € 55,-

  Over Amersfoort

  Amersfoort is een stad en gemeente in het oosten van de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt maar liefst 150.779 inwoners. De bewoners in Amersfoort worden Amersfoorters genoemd. Daarnaast is de stad in bevolkingsaantal de tweede stad van de provincie Utrecht. Bovendien is het veertiende stad van Nederland. Amersfoort is een groeistad en vervult economisch een regiofunctie. Het bedrijfsleven is afgelopen jaren sterk gegroeid. Daarnaast heeft de stad een van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland. De binnenstad bezit een middeleeuws karakter met grachten en gezellige bezienswaardigheden. 

  Taxi Utrecht Amersfoort nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!