• Taxi Utrecht Amersfoort nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Amersfoort? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Amersfoort  €55
  Taxi Amersfoort Utrecht  €55
 • Taxi Utrecht Amersfoort

  Taxi Utrecht Amersfoort nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Amersfoort of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Amersfoort Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Amersfoort opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Amersfoort prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Amersfoort Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfotabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Amersfoort vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Amersfoort is een stad en gemeente in het oosten van de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt 150.779 inwoners (1 november 2013, bron: CBS), die Amersfoorters worden genoemd. Het is in bevolkingsaantal de tweede stad van de provincie Utrecht en de veertiende van Nederland. Amersfoort is een groeistad en vervult economisch een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven, heeft een van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland. De binnenstad bezit een middeleeuws karakter met grachten en gezellige bezienswaardigheden. De afstand tussen Utrecht en Amersfoort is ongeveer 26 km en heeft een reistijd van ongeveer 30 min.

  Taxi Utrecht Amersfoort nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!