• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Antwerpen Amsterdam

  Taxi Antwerpen Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Antwerpen naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? We zorgen ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Antwerpen.

  PRIJZEN
  Taxi Antwerpen Amsterdam€295,-
  Taxi Amsterdam Antwerpen€295,-

  .

  U reist met onze taxi service vanuit Antwerpen naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Antwerpen naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Antwerpen

  Taxi Amsterdam Antwerpen nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal de chauffeur ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Antwerpen wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Antwerpen Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Antwerpen en Amsterdam is voor ons bekend terrein! Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 159 km

  Reistijd: ± 1 u 55 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Gezellige Antwerpen

  Antwerpen behoort al jarenlang tot de populairste stedentrip bestemmingen van Nederlanders. Lekker een dagje winkelen of weekendje weg.  Een avondje stappen zijn de belangrijkste doeleinde van een bezoek aan de prachtige stad Antwerpen. De historie van de stad gaat terug naar de Middeleeuwen, toen Antwerpen nog een heel kleine stadje was. De populariteit van Antwerpen zit hem in een groot aantal verschillende facetten. Het maakt niet uit met welk doel je Antwerpen bezoekt. Op de een of andere manier weet de stad je altijd weer te verassen en te verbazen. Zeker als je je openstelt voor de onbekende plekken en probeert Antwerpen te ervaren in plaats van te bezoeken.

  Taxi Antwerpen Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030 – 2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Chat met ons!