• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Lexmond Amsterdam € 99
  Taxi Amsterdam Lexmond € 99
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Lexmond Amsterdam

  Taxi Lexmond Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Lexmond naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Lexmond.

  U reist met onze taxiservice vanuit Lexmond naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Lexmond naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Lexmond

  Taxi van Amsterdam naar Lexmond nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Lexmond wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten 

  Wij willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Lexmond Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Lexmond en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 58 km

  Reistijd: ± 50 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Lexmond

  Lexmond is een leuk dorpje, gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden in de provincie Utrecht. Het dorpje is ontstaan aan de mond van de Laak. Dit is  een riviertje dat rond 1000 de Zederik verbond met de Lek. Om deze reden betekent het woord Lexmond dan ook monding van de Laak en niet zozeer monding van de Lek. Tot maar liefst 1986 was Lexmond een zelfstandige gemeente.

  Taxi Lexmond Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!