• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Ede Amsterdam

  Taxi Ede Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Ede naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? We zorgen ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Ede.

  PRIJZEN
  Taxi Ede Amsterdam€135,-
  Taxi Amsterdam Ede€135,-

  .

  U reist met onze taxi service vanuit Ede naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf dus! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Ede naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Ede

  Taxi Amsterdam Ede nodig? U kunt ook door Taxideluxe in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Ede wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Ede Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Reisinformatie

  De weg tussen Ede en Amsterdam is voor ons bekend terrein, daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Taxideluxe denkt met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 77 km

  Reistijd: ± 55 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Amsterdam is de hoofdstad en, naar inwonersaantal de grootste gemeente van Nederland. De stad kreeg ondertussen stadsrechten rond 1300. De stad groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. Daarna leidde bevolkingsgroei vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de grachtengordel, die op de Unesco-Werelderfgoedlijst staat en tot dé bezienswaardigheden van de stad behoort. Andere attracties zijn musea, zoals het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. Bezoek ook het Van Gogh Museum het Annen Frank Huis, De Wallen en de vele coffeeshops. Ede is een kleine stad in de provincie Gelderland tegen de Veluwe aan.

  Over Ede

  Ede telt zo’n 70.000 inwoners. Het centrum van Ede beschikt over enkele leuke winkels en restaurants. Het Museumplein is het uitgaansgebied van Ede, met verschillende cafés en enkele restaurants. Hier is tevens het station van Ede-Centrum te vinden en het Historisch Museum. Vanuit Ede ben je zo in de natuur zoals De Veluwe. Hier waar je prachtig kunt wandelen, fietsen en musea kunt bezoeken.

  Taxi Ede Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!