• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Maartensdijk Schiphol

  Taxi Maartensdijk Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Maartensdijk met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxi Maartensdijk Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 80,-. Geen verassingen achteraf. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. 

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 80,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 80,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 100,-

  reserveer online

  U reist met Taxi Maartensdijk Schiphol service vanuit Maartensdijk tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers! Gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij  ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Maartensdijk

  Taxi Schiphol Maartensdijk nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht! Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. U krijgt informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Maartensdijk.

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Maartensdijk Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WhatsApp button!

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi. Er rijden echter geen andere passagiers mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen tevens dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, wij helpen u graag.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over Maartensdijk

  Maartensdijk is een klein dorpje gelegen nabij de grote stad Utrecht. Groot veengebied tussen het Gooi en Utrechtse Vecht, hier is dus Maartensdijk ontstaan. Naam Sint Maartendijk duikt in 1405 voor het eerst op. Er werd toen een dijk in het Oostveen aangelegd genaamd dwarsdijk. Er zijn genoeg historische bezienswaardigheden in Maartensdijk terug te vinden. Denk aan bijvoorbeeld hervormde kerk en voormalig gemeentehuis.

  Luchthaven

  Schiphol is dus de grootste Nederlandse luchthaven en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was dus in 2012, gemeten naar het aantal passagiers Daarnaast was het zestiende vliegveld ter wereld. Bovendien de vierde drukste luchthaven van Europa. Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft vroeger het dorp Rijk gelegen. De luchthaven ligt maar liefst enkele meters onder zeeniveau. Daarnaast telt de luchthaven zes start- en landingsbanen.

  Taxi Maartensdijk Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!