• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Veenendaal Amsterdam € 139
  Taxi Amsterdam Veenendaal € 139
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Veenendaal Amsterdam

  Taxi Veenendaal Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Veenendaal naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Veenendaal.

  U reist met onze taxi service vanuit Veenendaal naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Veenendaal naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage.

  Taxi Amsterdam Veenendaal

  Taxi Amsterdam Veenendaal nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Veenendaal wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxi service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. 

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Veenendaal en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 75 km

  Reistijd: ± 1 u

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Over Veenendaal

  Veenendaal ligt aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei in de provincie Utrecht. Het heeft maar liefst 60.000 inwoners. Mede door de gunstige ligging aan de A12 is Veenendaal een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. Veenendaal is ook een fietsstad, in de stad is de fiets de handigste vervoersmiddel. Taxi Veenendaal Amsterdam nodig? In 2000 was Veenendaal Fietsstad van Nederland. Veenendaal sleepte meer prijzen in de wacht, in 2004 werd zij uitgeroepen tot beste koopstad van de provincie Utrecht. U vindt in Veenendaal het meest complete winkelcentrum van Midden-Nederland, met meer dan 300 winkels variërend van giftshop tot warenhuis, van fast-food tot lokale lekkernijen. In 1997 werd Veenendaal uitgeroepen tot de groenste stad van Europa, in en om Veenendaal kunt u mooie wandelingen en prachtige fietstochten maken.

  Taxi Veenendaal Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!