• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Den Bosch € 110
  Taxi Den Bosch Utrecht € 110
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Den Bosch

  Taxi Utrecht Den Bosch nodig? Ontspannen met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Den Bosch? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. We zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw reis naar Den Bosch begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht.

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Utrecht naar Den Bosch tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Geen gesleep met uw koffers dus. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Den Bosch.

  Taxi Den Bosch Utrecht

  Taxi Den Bosch Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Den Bosch opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Den Bosch prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Den Bosch vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie traject Utrecht Den Bosch

  De weg tussen Utrecht en Den Bosch is voor ons bekend terrein. We kunnen u daarom advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Taxideluxe denkt graag met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 56 km

  Reistijd: ± 45 min

  In de spitsuren kan het aardig druk worden op dit traject. We adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Den Bosch

  ’s-Hertogenbosch veelal Den Bosch genoemd, is de hoofdplaats van de Nederlandse gemeente ’s-Hertogenbosch. Daarnaast is ‘s-Hertogenbosch de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Den Bosch is naar inwoneraantal maar liefst de vierde stad van Noord-Brabant. Het middeleeuwse stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch is een van het oudste en meest complete van Nederland. ‘s-Hertogenbosch is vooral bekend vanwege de enorme en prachtig gebouwde Sint-Jans kathedraal. Een leuke attractie is de nu volledig gerestaureerde Binnendieze. Verschillende rondvaarten bieden hier de gelegenheid om de stad ondergronds te bewonderen. Verder staat de stad ook bekend om het Noordbrabants Museum, het Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch (voorheen Museum Het Kruithuis). Op de Markt staat een standbeeld van de 15e eeuwse schilder Jeroen Bosch, gemaakt door August Falise; het Jheronimus Bosch Art Center is een museum in de stad waarin zijn werken centraal staan.

  Taxi Utrecht Den Bosch nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Chat met ons!