• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi De Bilt Amsterdam

  Taxi De Bilt Amsterdam nodig? Reis met Taxideluxe van De Bilt naar Amsterdam en ervaar het gemak van een luxe taxi! De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Boek uw reis gemakkelijk online! 

  PRIJZEN
  Taxi De Bilt Amsterdam€89,-
  Taxi Amsterdam De Bilt€89,-

  .

  U reist met onze taxi service vanuit De Bilt naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf dus! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Daarnaast geen gesleep met uw koffers. maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in De Bilt naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam De Bilt

  Taxi Amsterdam De Bilt nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in De Bilt wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af!

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi De Bilt Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen De Bilt en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Ondertussen denken we met u mee en desgewenst kunnen we u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 53 km

  Reistijd: ± 45 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Onze hoofdstad

  Amsterdam is de hoofdstad en, naar inwonersaantal de grootste gemeente van Nederland. De stad ligt in de provincie Noord-Holland, in het westen van Nederland aan de monding van de Amstel en aan het IJ. Amsterdam kreeg stadsrechten rond 1300 en groeide ondertussen in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. Bevolkingsgroei leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen. Waaronder de grachtengordel, die op de Unesco Werelderfgoed lijst staat en tot dé bezienswaardigheden van de stad behoort. Andere attracties zijn musea, zoals het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. Bezoek ook het Van Gogh Museum het Annen Frank Huis, De Wallen en de vele coffeeshops.

  Over De Bilt

  De Bilt ligt in het midden van de Nederlandse provincie Utrecht. De snelwegen A28 en A27 lopen ook langs of door de gemeente. Gemeente De Bilt grenst in het zuidwesten aan de Voordorpse polder. Voor dit gebied is door provincie Utrecht, het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, het Utrechts Landschap, de Nieuwe Hollandse Waterlinie, de gemeente De Bilt en de gemeente Utrecht een herinrichtingsplan.

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!