• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Enschede Den Haag nodig?

  Reis comfotabel met Taxideluxe van Enschede naar Den Haag of visa versa en ervaar het gemak van een luxe taxi! De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Enschede Den Haag € 269
  Taxi Den Haag Enschede € 269
 • Taxi Enschede Den Haag

  Taxi Enschede Den Haag nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Enschede naar Den Haag voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. 

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Enschede naar Den Haag tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Enschede naar de afgesproken eindbestemming in Den Haag.

  Taxi Den Haag Enschede

  Taxi van Den Haag naar Enschede nodig? Uiteraard kunt u ook in Den Haag opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Enschede wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Den Haag prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Enschede Den Haag vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Wilt u met de taxi van Enschede naar Den Haag? Bel direct 030-2 600 800 

  Met ruim 158.000 inwoners is Enschede de grootste stad van Oost-Nederland. Het levendige stadshart en het groen in en om de stad geven Enschede haar unieke gezicht. Met de vele voorzieningen voor inwoners, ondernemers, studenten, stappers en zelfs voor wie van de natuur houdt, is Enschede een plaats waar iedereen prettig kan leven, wonen en werken. 

  In Enschede gebeurt het allemaal nét even iets anders. De stad bruist van ambities en heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld tot een dynamische, creatieve stad met stedelijke allure. De stad bouwt letterlijk en figuurlijk aan de toekomst. Mede dankzij de wederopbouw van de wijk Roombeek de komst van de IJsbaan Twente en het Nationaal Muziekkwartier wordt de centrumpositie van Enschede in de Euregio versterkt. Door haar vooraanstaande rol op het gebied van kennis en innovatie te blijven benadrukken, zal Enschede in 2020 internationaal bekend staan als kennisstad.

 • Taxi Enschede Den Haag nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!