• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Abcoude Rotterdam Airport

  Taxi Abcoude Rotterdam Airport nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Abcoude naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? We zorgen ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  PRIJZEN
  Taxi Abcoude Rotterdam Airport€149,-
  Taxi Rotterdam Airport Abcoude€149,-

  .

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Rotterdam Airport. 

  U reist met onze taxiservice vanuit Abcoude tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers! Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrek terminal. 

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Abcoude

  Taxi Rotterdam Airport Abcoude nodig? Sluit daarom uw vakantie of zakenreis prettig af. De chauffeur neemt contact met u op om een locatie bij de terminal, meeting point of elders op de luchthaven af te spreken. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Abcoude.

  Diensten Taxi Abcoude

  We willen onze haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per weekgebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Rotterdam Airport vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Rotterdam en luchtvaart zijn al meer dan een eeuw met elkaar verbonden. Al voor de opening van Rotterdams eerste luchthaven. Het vliegveld Waalhaven, voerde Louis Blérot aan het eind van de 19e eeuw ballonvluchten uit. In 1920 werd het vliegveld Waalhaven geopend. Slechts twee maanden na de opening van Schiphol. Vindt hier alles over de historie van Rotterdam The Hague Airport.

  Taxi Abcoude Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030 – 2 600 800.

  Bijzonder aan Abcoude

  Fort bij Abcoude is ondertussen ook het oudste landfort van de Stelling van Amsterdam. Het was met name een belangrijke verdedigingslinie rond de stad Amsterdam. Bovendien zorgt de natuurmonumenten ervoor dat dit cultuurhistorisch erfgoed behouden blijft. Het fort is een rijksmonument en UNESCO Werelderfgoed.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Rotterdam Airport?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Rotterdam Airport voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

Open chat
Chat met ons!