• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Antwerpen

  Taxi Utrecht Antwerpen nodig? U bent bij ons verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. In de eerste plaats haalt onze ervaren chauffeur u op de afgesproken tijd op. Ten tweede rijdt hij u rechtstreeks van Utrecht naar Antwerpen of vice versa. Bij ons reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers. 

  U kiest voor de taxi? Bereken met de volgende LINK hoeveel uw taxirit kost op basis van het maximale tarief vastgesteld door de overheid. Echter, we werken met fikse kortingen en vaste prijzen, zie hieronder onze prijs!

  test3max. 4 passagiers €225,-

  reserveer online

  3taxibusje4

  max. 8 passagiers €249,-

  reserveer online

  Uiteraard kunt u ook in Antwerpen opgehaald worden! Sluit uw bezoek aan Antwerpen prettig af. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Hij zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Taxi Antwerpen Utrecht

  We komen u ook graag in Antwerpen ophalen! Onze chauffeur komt u op de afgesproken tijd ophalen en zal er daarnaast voor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Antwerpen prettig af met Taxideluxe.

  Onze diensten

  Ons streven is om u vakkundig en naar alle tevredenheid te bedienen. Daarom staan betrouwbaarheid, kwaliteit en ook zorg voor de klant bij ons hoog in het vaandel. Bovendien kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Daarnaast kunt u vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Antwerpen vervoer! We zouden u daarom graag willen verwelkomen. Maakt u kennis met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Prachtige Antwerpen

  Antwerpen behoort al jarenlang tot de populairste stedentrip bestemmingen van Nederlanders. Lekker een dagje winkelen of weekendje weg? Een avondje stappen zijn de belangrijkste doelen van een bezoek aan Antwerpen. De historie van de stad gaat echter terug naar de Middeleeuwen! Antwerpen was toen nog een betrekkelijk kleine stad. In de vijftiende eeuw heeft de stad echter een enorme ontwikkeling gemaakt. Hierbij groeide de stad tot de grootste stad van de Zeventien Provinciën. De voorloper van de hedendaagse landen Nederland, België en Luxemburg. Wie de stad Antwerpen tegenwoordig bezoekt zal op veel plekken herinnerd worden aan het roemruchte handelsverleden van de stad. Oude pleinen, gebouwen en straatnamen tonen de sporen van een welvaart die al eeuwen geleden ontstaan is. Antwerpen is als stad voortdurend in ontwikkeling. Al eeuwenlang komen mensen van overal ter wereld naar Antwerpen om te werken, handelen, slapen of voor het vertier.

  Taxi nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Chat met ons!