• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Emmen € 325
  Taxi Emmen Utrecht € 325
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Emmen

  Taxi Utrecht Emmen nodig? Ontspannen met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Emmen? De zekerheid van een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Daarnaast zorgen we  ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw reis naar Emmen begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht.

  U reist met onze taxiservice vanuit Utrecht naar Emmen tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Geen gesleep met uw koffers dus. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Emmen.

  Taxi Emmen Utrecht

  Taxi Emmen Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Emmen opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Emmen prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Emmen vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Emmen is voor ons bekend terrein. We kunnen u daarom advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 167 km

  Reistijd: ± 1 u 56 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Utrecht

  Utrecht, het kloppende hart van Nederland. Een stad met een unieke dynamiek. Klein genoeg om wandelend de middeleeuwse binnenstad te ontdekken. Groot genoeg om dagenlang te genieten van festivals van wereldformaat, moderne architectuur, trendy winkels en verrassende musea.Utrecht is rijk aan cultuur en historie. Utrecht bruist van het leven met maar liefst 70.000 studenten. Een volle culturele agenda. Gezellige terrassen en gastvrije restaurants. Dát is Utrecht.

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!