• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi IJsselstein Amsterdam

  Taxi IJsselstein Amsterdam nodig? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. We zorgen ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit IJsselstein. Boek gemakkelijk online!

  PRIJZEN
  Taxi IJsselstein Amsterdam€79,-
  Taxi Amsterdam IJsselstein€79,-

  .

  U reist met onze taxiservice vanuit IJsselstein naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. bovendien geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in IJsselstein naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam IJsselstein

  Taxi Amsterdam IJsselstein nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in IJsselstein wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi IJsselstein Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen IJsselstein en Amsterdam is voor Taxideluxe bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 46 km

  Reistijd: ± 45 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Amsterdam

  De hoofdstad en naar inwonersaantal de grootste gemeente van Nederland. Daarnaast ligt Amsterdam in de provincie Noord-Holland. In het westen van Nederland aan de monding van de Amstel en aan het IJ. Amsterdam kreeg stadsrechten rond 1300. De stad groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. Bevolkingsgroei leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuit-breidingen. Waaronder de grachtengordel, die op de Unesco-Werelderfgoedlijst staat en tot dé beziens-waardigheden van de stad behoort. Andere attracties zijn musea, zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum het Annen Frank Huis, De Wallen en de vele coffeeshops. Taxi IJsselstein Amsterdam nodig?

  Over IJsselstein

  IJsselstein dankt zijn naam aan de Hollandse IJssel en is onderdeel van de provincie Utrecht. IJsselstein ontstond als nederzetting in de buurt van kasteel IJsselstein dat in 1279 voor het eerst wordt genoemd. Een deel van IJsselstein is een beschermd dorpsgezicht. Verder zijn er in het stadje tientallen rijksmonumenten en oorlogsmonumenten te bewonderen. IJsselstein ligt ten westen van de voormalige groeikern Nieuwegein. Daarnaast vormt de A2 de scheidslijn tussen IJsselstein en Nieuwegein. Door IJsselstein stroomt tevens de Hollandse IJssel.

  Taxi IJsselstein Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!