• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi De Meern Amsterdam

  Taxi De Meern Amsterdam nodig? Op uw gemak met onze taxiservice van De Meern naar Amsterdam voor een bijvoorbeeld vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit De Meern.

  PRIJZEN
  Taxi De Meern Amsterdam€70,-
  Taxi Amsterdam De Meern€70,-

  .

  U reist met onze taxiservice vanuit De Meern naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Bovendien geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in De Meern naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam De Meern

  Taxi Amsterdam De Meern nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. te tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in De Meern wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt bij ons tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi De Meern Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen De Meern en Amsterdam is voor Taxideluxe bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 43 km

  Reistijd: ± 40 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  De Meern

  De Meern is een deel van de wijk Vleuten – De Meern in de provincie Utrecht. Het dorpje ligt net ten noorden van de autosnelweg A12 en Knooppunt Ouderrijn.  De Leidsche Rijn loopt door het voormalige dorp. Een inwoner wordt een Merenees genoemd. Ten oosten van De Meern ligt de A2 en bedrijventerrein Papendorp. Ten noorden ligt het Maximapark en de buurten Vleuterweide, Het Zand, Langerak en Parkwijk. De Meern is voor archeologen één van de belangrijkste plaatsen in Noordwest-Europa. Vondsten van schepen uit de Romeinse tijd, onder andere omdat de rivier de Rijn en haar zijarmen er destijds doorheen stroomden.

  Taxi De Meern Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!