• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Groenekan Schiphol

  Taxi Groenekan Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Groenekan met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast reist u met een van onze taxi’s van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 75,-. We verwelkomen u graag om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 75,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 80,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 90,-

  reserveer online

  Taxi Schiphol Groenekan

  Taxi Schiphol Groenekan nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Zo kunnen wij anticiperen op bijvoorbeeld een vervroegde aankomst of vertraging van het vliegtuig. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact op met u, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Daarnaast helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Groenekan.

  Diensten Taxi Deluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Groenekan Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, contactformulier of stuur ons een WhatsApp berichtje.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over Groenekan

  Groenekan is een dorp in de gemeente De Bilt gelegen tussen Utrecht en Bilthoven In 2019 telde Groenekan 1.870 inwoners. Op een kaart uit 1607 wordt de herberg “De Groene Kan” vermeld, gelegen aan de weg tussen Utrecht en Soest. Ook heeft Groenekan zijn landelijke en agrarische karakter behouden, ondanks de sterke groei van het aantal forensen. In het dorp staat de gerestaureerde molen Geesina. Aan de oostkant van Groenekan, ten noorden van de Groenekanseweg ligt landgoed Beukenburg. 

  Over de luchthaven

  Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven. Daarnaast een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was echter in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld. Schiphol is bovendien de vierde drukste luchthaven van Europa (na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt). Ook ligt het vliegveld tevens in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft eerder het dorp Rijk gelegen. Schiphol is de thuishaven van een aantal Nederlandse luchtvaartmaatschappijen. KLM, Corendon, Martinair, ArkeFly en Transavia. De luchthaven ligt enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen. 

  Taxideluxe staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Taxi Groenekan Schiphol nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Taxi Abcoude SchipholTaxi Abcoude Schiphol
Open chat
Chat met ons!