• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Maarssenbroek Eindhoven Airport

  Taxi Maarssenbroek Eindhoven Airport nodig? Reis ontspannen en zorgeloos met één van onze taxi’s van of naar Eindhoven Airport en ervaar het gemak van een luxe taxi.

  PRIJZEN 
  Taxi Maarssenbroek Eindhoven Airport€145,-
  Taxi Eindhoven Airport Maarssenbroek€145,-

  Wilt u de zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Daarnaast reist u met onze taxiservice van of naar Eindhoven Airport voor een vast en scherp tarief van €145,-. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Met Taxideluxe reist u bovendien altijd in een privé taxi. U wordt rechtstreeks en nooit met andere passagiers gecombineerd naar uw eindbestemming vervoerd. 

  Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Maarssenbroek wordt vervoerd.

  Taxi Eindhoven Airport Maarssenbroek

  Taxi Eindhoven Airport Maarssenbroek nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier anticiperen wij op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent neemt de betreffende chauffeur telefonisch contact met u op. U wordt geïnformeerd over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig en rechtstreeks naar de gewenste eindbestemming in Maarssenbroek.

  Onze diensten 

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Eindhoven Airport Maarssenbroek vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Maarssenbroek en Eindhoven Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 91 km

  Reistijd: ± 55 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Airport Eindhoven

  Eindhoven Airport is het vliegveld van Eindhoven gelegen aan de westzijde van de stad. De luchthaven is al vanaf 1932 in gebruik. Daarnaast is Eindhoven Airport een van de grootste regionale vliegvelden van Nederland. Het biedt bovendien diverse bestemmingen aan naar populaire vakantielanden. Het vliegveld heeft ook geen lange wachttijden. De airport heeft daarnaast grote parkeergelegenheden in de buurt. Daarom is Eindhoven Airport een uitstekend vertrekpunt voor uw vakantie. Heeft u vragen over vluchten, bagage of faciliteiten over Eindhoven Airport? U kunt dan terecht bij de informatiebalie van Eindhoven Airport. 

  Over Maarssen

  Maarssen in de volksmond vaak Maarssen-dorp genoemd. Maarssen is dus een dorpje in de Nederlandse gemeente Stichtse Vecht en is gelegen in de provincie Utrecht. De locatie is ten noorden van de grote stad Utrecht. Maarssen ligt dus behalve aan de rivier de Vecht maar ook aan het Amsterdam Rijnkanaal. Wilt u lekker dit mooie gedeelte van Nederland bewonderen neem dan een rondvaart bij de Vechtse rederij over de mooiste rivier van Nederland de Vecht!! Een lunch of high tea erbij maakt het helemaal compleet. Ook kunt u gezellig wandelen langs de historische pandjes aan de vecht, een terrasje pakken of met je boot aanmeren. Direct ten westen van Maarssen ligt Maarssenbroek waar zich ook het station bevind

  Taxi Maarssenbroek Eindhoven Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!