• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Harmelen Schiphol

  Taxi Harmelen Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Harmelen met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? Wij zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Daarnaast staan service, kwaliteit en zorg voor de klant bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxi Harmelen Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 65,-.

  We zouden u daarom graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak

  U reist met onze Taxi Harmelen Schiphol service vanuit Harmelen tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers dus! Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. We halen u op de afgesproken plek op en zorgen ervoor dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 65,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 65,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 85,-

  reserveer online

  Taxi Schiphol Harmelen

  Taxi Schiphol Harmelen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af. We volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Zo kunnen wij anticiperen op bijvoorbeeld vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Bovendien helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Harmelen.

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, contactformulier of stuur ons een WhatsApp berichtje.

  Schiphol

  Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven. Daarnaast is het ook een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld. Het is ook inmiddels de vierde drukste luchthaven van Europa. Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van  Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft echter het dorp Rijk gelegen.  De luchthaven ligt enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

  Taxi Harmelen Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Bezoek ook hieronder de volgende pagina’s.

Open chat
Chat met ons!