• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi IJsselstein Eindhoven Airport

  Taxi IJsselstein Eindhoven Airport nodig? Reis ontspannen en zorgeloos met één van onze taxi’s van of naar Eindhoven Airport en ervaar het gemak van een luxe taxi.

  PRIJZEN 
  Taxi IJsselstein Eindhoven Airport€140,-
  Taxi Eindhoven Airport IJsselstein€140,-

  Wilt u de zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Daarnaast reist u met onze taxiservice van of naar Eindhoven Airport voor een vast en scherp tarief van €140,-. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Met Taxideluxe reist u bovendien altijd in een privé taxi. U wordt rechtstreeks en nooit met andere passagiers gecombineerd naar uw eindbestemming vervoerd. 

  Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in IJsselstein wordt vervoerd.

  Taxi Eindhoven Airport IJsselstein

  Taxi Eindhoven Airport IJsselstein nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier anticiperen wij op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent neemt de betreffende chauffeur telefonisch contact met u op. U wordt geïnformeerd over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig en rechtstreeks naar de gewenste eindbestemming in IJsselstein.

  Onze diensten 

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Eindhoven Airport IJsselstein vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen IJsselstein en Eindhoven Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 80 km

  Reistijd: ± 50 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Airport Eindhoven

  Eindhoven Airport is het vliegveld van Eindhoven gelegen aan de westzijde van de stad. De luchthaven is al vanaf 1932 in gebruik. Daarnaast is Eindhoven Airport een van de grootste regionale vliegvelden van Nederland. Het biedt bovendien diverse bestemmingen aan naar populaire vakantielanden. Het vliegveld heeft ook geen lange wachttijden. De airport heeft daarnaast grote parkeergelegenheden in de buurt. Daarom is Eindhoven Airport een uitstekend vertrekpunt voor uw vakantie. Heeft u vragen over vluchten, bagage of faciliteiten over Eindhoven Airport? U kunt dan terecht bij de informatiebalie van Eindhoven Airport. 

  IJsselstein

  IJsselstein is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. De stad dankt zijn naam aan de Hollandse IJssel. Daarnaast is IJsselstein een onderdeel van de provincie Utrecht. Deze plek ontstond als nederzetting in de buurt van kasteel IJsselstein dat in 1279 voor het eerst wordt genoemd. Een deel van IJsselstein is dan ook een beschermd dorpsgezicht. Er zijn bovendien tientallen rijksmonumenten en oorlogsmonumenten in het stadje te bewonderen. IJsselstein ligt ten westen van de voormalige groeikern Nieuwegein. Met tram verbonden met het centrum van Nieuwegein en Utrecht. De A2 vormt de scheidslijn tussen IJsselstein en Nieuwegein. Door IJsselstein stroomt tevens de Hollandse IJssel.

  Taxi IJsselstein Eindhoven Airport nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

Open chat
Chat met ons!