• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Blaricum Den Haag € 139
  Taxi Den Haag Blaricum € 139
 • Taxi Blaricum Den Haag

  Taxi Blaricum Den Haag nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Blaricum naar Den Haag voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? We zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. 

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Blaricum naar Den Haag. U reist tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Blaricum naar de afgesproken eindbestemming in Den Haag.

  Taxi Den Haag Blaricum

  Taxi van Den Haag naar Blaricum nodig? Uiteraard kunt u ook in Den Haag opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Blaricum wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Den Haag prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. 

  Wilt u met de taxi van Blaricum naar Den Haag? Bel direct 030-2 600 800

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via de centrale, contactformulier of gebruik onze WatsApp button!

  Over Blaricum

  Blaricum is een oase in de drukke Randstad, met een eigen bijzondere plek op kleine afstand van Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Het dorp lig tegen Eemnes en Laren aan, enerzijds grenzend aan het water, anderzijds omgeven door de natuur. Met haar heidevelden, fraaie engen en bossen ligt Blaricum midden in het groen. De oude boerderijen in het dorpshart herinneren aan tijden dat landbouw de voornaamste bron van bestaan in Blaricum was, terwijl de prachtige villa’s eromheen wijzen op een rijke historie. Een grote stroom nationaal en internationaal befaamde kunstenaars vonden in Blaricum inspiratie. Het Goois Natuurreservaat bezit ongeveer veertig terreinen in de Noord-Hollandse gemeenten Blaricum, Bussum, Huizen, Laren, Hilversum en Naarden. Alle Gooise heidevelden en het overgrote deel van de bossen maken er deel van uit.

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!