• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi IJsselstein Schiphol

  Taxi IJsselstein Schiphol nodig? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxi IJsselstein Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van €85,-.

  Daarnaast geen gesleep met uw koffers! Bovendien wordt u bij uw voordeur opgehaald en naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol gebracht.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen! Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 85,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 85,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 95,-

  reserveer online

  Taxi Schiphol IJsselstein

  Taxi Schiphol IJsselstein nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. U krijgt de nodige informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Hij brengt u veilig naar de gewenste eindbestemming in IJsselstein.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi IJsselstein Schiphol vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen IJsselstein en Schiphol is voor ons inmiddels bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd/vertrektijd. Echter, we denken met u mee en desgewenst kunnen wij u hierin adviseren.

  Afstand ± 52 km      Tijdsduur is ± 35 minuten.

  We adviseren echter een langere reistijd (± 50) min. in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). Het traject IJsselstein Schiphol gaat via de volgende snelwegen A2 (Utrecht – Maarssen – Breukelen – Vinkeveen – Abcoude), A9 (Amstelveen) en A4 (Schiphol). 

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi. Er rijden echter geen andere passagiers mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen tevens dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, wij helpen u graag.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over IJsselstein

  IJsselstein is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. Bovendien dankt IJsselstein zijn naam aan de Hollandse IJssel en is onderdeel van de provincie Utrecht. Het stadje ontstond als nederzetting in de buurt van kasteel IJsselstein dat in 1279 voor het eerst wordt genoemd. Een deel van IJsselstein is tevens een beschermd dorpsgezicht. Verder zijn er in het stadje tientallen rijksmonumenten. Daarnaast zijn er ook oorlogsmonumenten te bewonderen. IJsselstein ligt ook ten westen van de voormalige groeikern Nieuwegein. IJsselstein is tevens met de tram verbonden met het centrum van Nieuwegein en Utrecht. De A2 vormt de scheidslijn tussen IJsselstein en Nieuwegein. Door IJsselstein stroomt tevens de Hollandse IJssel. Heeft u van of naar Schiphol een taxi nodig?

  Taxi IJsselstein Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Taxi Abcoude SchipholTaxi Abcoude Schiphol
Open chat
Chat met ons!