Taxi IJsselstein Schiphol nodig? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi IJsselstein Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 90,-.

U reist met onze Taxi IJsselstein Schiphol service vanuit IJsselstein tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers! Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen! Hij zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi IJsselstein Schiphol

155
90
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi IJsselstein Schiphol

195
120
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Schiphol IJsselstein

Taxi Schiphol IJsselstein nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. U krijgt de nodige informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Hij brengt u veilig naar de gewenste eindbestemming in IJsselstein.

Diensten Taxideluxe

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi IJsselstein Schiphol vervoer.

Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Reisinformatie

De weg tussen IJsselstein en Schiphol is voor ons inmiddels bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd/vertrektijd. We deken met u mee en desgewenst kunnen wij u hierin adviseren.

Afstand ± 52 km

Tijdsduur is ± 35 minuten.

We adviseren echter een langere reistijd (± 50) min. in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). Het traject IJsselstein Schiphol gaat via de volgende snelwegen A2 (Utrecht – Maarssen – Breukelen – Vinkeveen – Abcoude), A9 (Amstelveen) en A4 (Schiphol). 

Over IJsselstein

IJsselstein is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. IJsselstein dankt zijn naam aan de Hollandse IJssel en is onderdeel van de provincie Utrecht. Het stadje ontstond als nederzetting in de buurt van kasteel IJsselstein dat in 1279 voor het eerst wordt genoemd. Een deel van IJsselstein is een beschermd dorpsgezicht. Verder zijn er in het stadje tientallen rijksmonumenten en oorlogsmonumenten te bewonderen. IJsselstein ligt ten westen van de voormalige groeikern Nieuwegein. Met tram verbonden met het centrum van Nieuwegein en Utrecht De A2 vormt de scheidslijn tussen IJsselstein en Nieuwegein. Door IJsselstein stroomt tevens de Hollandse IJssel. Heeft u van of naar Schiphol een taxi nodig?

Taxi IJsselstein Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

Scan de code