• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Hollandsche Rading Schiphol

  Taxi Hollandsche Rading Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Hollandsche Rading met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxideluxe van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 85,-.  

  Geen verassingen achteraf. Om die reden zouden wij u dan graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. Een goed begin van uw vakantie begint dan ook al bij het vertrek van huis naar Schiphol. 

  Geen gesleep met uw koffers! Gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 85,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 85,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 95,-

  reserveer online

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Hollandsche Rading

  Taxi Schiphol Hollandsche Rading nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Daardoor kunnen wij bijvoorbeeld anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Tevens nemen wij telefonisch contact met u op nadat u geland bent. U krijgt informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Bovendien helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Hollandsche Rading.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Hollandsche Rading Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WhatsApp button.

  Over Hollandsche Rading

  De naam verwijst naar de destijds omstreden grens van Holland en Utrecht. Met name de grens rond het Gooi was in de middeleeuwen aanleiding voor diverse oorlogen. Echter in 1719 bleek het nodig de grens van Eemnes tot Loosdrecht te voorzien van stenen grenspalen.

  De kern Hollandsche Rading is tevens de jongste van de voormalige gemeente Maartensdijk. Tot 1930 was het voornamelijk heidegebied met een paar verspreid liggende boerderijen en enkele daggeldershuisjes. Vanaf 1930 zijn de huizen aan de huidige lanen gebouwd, vaak voor Oud-Indiëgangers. Er ontstond een hechte kern met veel winkeltjes, er kwam een halte aan de spoorlijn Hilversum-Utrecht en het werd een geliefd oord voor vakantiegangers. Monumentaal zijn de stenen grenspalen aan de Vuurse Dreef. Deze markeren de grens tussen de provincies Utrecht en Noord Holland.

  Over Schiphol

  Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven. Bovendien een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Daarnaast was Schiphol in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld. De vierde drukste luchthaven van Europa. Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van  Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft eerder het dorp Rijk gelegen. De luchthaven ligt maar liefst enkele meters onder zeeniveau. Daarnaast telt de luchthaven zes start- en landingsbanen.

  Taxi naar Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Taxi Abcoude SchipholTaxi Abcoude Schiphol
Open chat
Chat met ons!