• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Hoofddorp nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Hoofddorp? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Hoofddorp € 85
  Taxi Hoofddorp Utrecht € 85
 • Taxi Utrecht Hoofddorp

  Taxi Utrecht Hoofddorp nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Hoofddorp of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Hoofddorp Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Hoofddorp opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Hoofddorp prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Hoofddorp Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Hoofddorp vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Haarlemmeermeer biedt tal van opties om uw vrije tijd te besteden. Dichtbij Dahliahof ligt het parkachtige gebied "de Toolenburgse Plas" waar gewandeld en gespeeld kan worden. De plas wordt omgeven door strandjes en ligweiden en op een aantal plaatsen kunnen ook watersporten worden beoefend. Verder heeft Hoofddorp het cultuurgebouw De Meerse met theater, tentoonstellingen en bibliotheek. Daarnaast is er in het centrum van Hoofddorp een bioscoop.

 • Taxi Utrecht Hoofddorp nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!