• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Utrecht Zoetermeer € 99
  Taxi Zoetermeer Utrecht € 99
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Zoetermeer

  Taxi Utrecht Zoetermeer nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Zoetermeer? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

  Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Zoetermeer voor bijjvoorbeeld een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Utrecht naar Zoetermeer tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Zoetermeer.

  Taxi Zoetermeer Utrecht

  Taxi Zoetermeer Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Zoetermeer opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Zoetermeer prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Zoetermeer vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Zoetermeer

  Zoetermeer is gelegen de provincie Zuid-Holland. De gemeente Zoetermeer maakt deel uit van het kader Haaglanden en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Zoetermeer telt 123.576 inwoners (1 november 2013. In 1962 werd Zoetermeer aangewezen al groeikern van Den Haag. In korte tijd is het dorp Zoetermeer in inwoneraantal uitgegroeid tot de derde gemeente van de provincie Zuid-Holland. In de volksmond wordt Zoetermeer ook wel met een lichte zelfspot ‘Sweet Lake City’ genoemd, een vrije vertaling van haar naam om de bijzondere positie van deze stad zonder stadsrechten te benadrukken.

  Taxi Utrecht Zoetermeer nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!