• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Tarieven

  Taxi Leuven Amsterdam € 379
  Taxi Amsterdam Leuven € 379
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Leuven Amsterdam

  Taxi Leuven Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Leuven naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? We zorgen ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Leuven.

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Leuven naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Leuven naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Leuven

  Taxi Amsterdam Leuven nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Leuven wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af!

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Leuven Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Reisinformatie

  De weg tussen Leuven en Amsterdam is voor ons bekend terrein, daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 220 km

  Reistijd: ± 2 u 40 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Leuven

  De bruisende stad Leuven heeft een ruime historische binnenstad. Hier vind je de grote bibliotheek van de universiteit van Leuven. Regelmatig worden hier markten georganiseerd en is het de plaats voor de jaarlijkse kermis. Ook vind je hier ieder jaar de kerstmarkt. Een ander bijzonder groot plein is het Martelarenplein. Taxi Leuven Amsterdam nodig? Regelmatig is dit het toneel voor grote en kleine evenementen. Je vindt dit plein aan het einde van de drukke winkelstraat ‘Bondgenotenlaan’. Bezoek ook de twee andere bekende pleinen van de stad zijn de Grote Markt en de Oude Markt. Eigenlijk kun je niet om de Grote Markt heen. Het ligt namelijk op het drukke toeristische kruispunt van de stad. Dit autovrije plein is heeft regelmatig culturele evenementen. De Oude Markt staat ook wel bekend als ‘langste toog ter wereld’. Veel van het uitgaansleven begint hier.

  Taxi Leuven Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!