• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Tarieven

  Taxi Houten Eindhoven Airport €125
  Taxi Houten Schiphol Airport €75
  Taxi Houten Rotterdam Airport €99
 • Taxi Houten Eindhoven Airport

  Ontspannen vanuit Houten met één van onze taxi’s van of naar Eindhoven Airport, Schiphol Airport of Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Houten Eindhoven Airport van of naar Eindhoven Airport voor een vast en scherp tarief van € 125,-

  Geen verassingen achteraf. We staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.   

  U reist met onze comfortabele Taxi Houten Eindhoven Airport service vanuit Houten tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrek terminal.

  Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Eindhoven Airport Houten

  Taxi Eindhoven Airport Houten nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Houten.

  Diensten Taxi Houten Eindhoven Airport 

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per weekgebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Houten Eindhoven Airport vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Houten is inmiddels een middelgrote stad. Houten heeft in de jaren zeventig besloten om het fietsen te stimuleren en het gebruik van de auto te ontmoedigen. Hiertoe is aan de randen van Houten een rondweg aangelegd. Met de auto zijn de wijken niet met elkaar verbonden en zijn alleen via “de Rondweg” bereikbaar. Ook is het beleid dat binnen de wijken geen weg langer dan 70 meter recht mag zijn. De zichtlijnen langs toegangswegen van wijken ruim moeten te zijn. Al deze regels hebben er toe geleidt dat Houten een van de verkeer veiligste gemeenten van Nederland is. Via afslag “De Staart” is er verbinding met de Rijksweg A27; de gemeente Houten werkt momenteel, samen met de gemeente Bunnik aan een tweede aansluiting op een snelweg. Dit wordt waarschijnlijk de Rijksweg A12.

  Taxi Houten Eindhoven Airport nodig? Bel direct 030-2 600 800

Open chat
Chat met ons!