• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Breukelen                           

  Taxi Breukelen nodig? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn gespecialiseerd in onder andere voordelige luchthaven service waardoor we ons sterk onderscheiden! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

  Luchthaven tarieven
  van Breukelen naar:
  Schiphol Airport€59,-
  Rotterdam Airport€99,-
  Eindhoven Airport€129,-
  Weeze Airport€239,-
  Brussel Airport€259,-
  Overige tarieven
  van Breukelen naar:
  Amsterdam€69,-
  Utrecht€40,-
  Antwerpen€195-
  UMC€45,-
  AMC€45,-

  Luchthavens

  Vanuit Breukelen met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? Taxi Breukelen hanteert voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxi Breukelen weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Taxi Breukelen biedt kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxi Breukelen 24/7

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat we voor u klaar. Hierdoor kunt u van onze comfortabele service gebruik maken. Zo reist u gemakkelijk van Breukelen naar bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht en nog veel meer bestemmingen.  Met onze vervoersvorm leveren wij dus maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt dus nooit met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs

  Chauffeurs van Taxi Breukelen zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn de  chauffeurs communicatief goed onderlegd. Ze zijn meertalig en ervaren in het begeleiden van belangrijke klanten.

  Taxi Breukelen nodig? Bel dus direct met 030 – 2 600 800

  Prachtige dorpje

  In het noordwesten van de stad Utrecht tegen de grens met de provincie Noord-Holland ligt dus het prachtige dorpje Breukelen. Het dorpje ligt in de gemeente Stichtse Vecht omgeven door verschillende plassen en rivieren. Het ligt aan de rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal. Tot de gemeente behoorden onder meer de buurtschappen Breukeleveen, Breukelerwaard. De dorpen waaronder Kolkingen en Nieuwer Ter Aa. Buiten de dorpskern van Breukelen ligt kasteel Nijenrode waar de Nyenrode Business Universiteit is gevestigd. Breukelen beschikt over verschillende winkels! De meeste staan rond het dorpsplein genaamd de “Kerkbrink”. In het noordelijke deel is een klein overdekt winkelcentrum “De Passage” met een verscheidenheid non-food-winkels.

  Bekijk ook onze pagina vanuit Maarssen!

Open chat
Chat met ons!