• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Houten Rotterdam Airport  € 130
  Taxi Rotterdam Airport Houten € 130
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Houten Rotterdam Airport

  Taxi Houten Rotterdam airport nodig? Ontspannen vanuit Houten met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met onze taxiservice voor een vast en scherp tarief van €130,-. 

  We staat garant voor heldere en transparante taxi service. Geen verassingen achteraf. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Geen gesleep met uw koffers dus! Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de vertrekhal op Rotterdam Airport.

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Houten

  Taxi Rotterdam Airport Houten nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast  brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Houten.

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport Houten vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Houten en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 70 km

  Reistijd: ± 50 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Houten

  Houten is ondertussen uitgegroeid tot een middelgrote stad. De stad heeft in de jaren zeventig besloten om het fietsen te stimuleren. Daarnaast willen ze het gebruik van de auto te ontmoedigen. Hiertoe is aan de randen van Houten een rondweg aangelegd. Ook is het beleid dat binnen de wijken geen weg langer dan 70 meter recht mag zijn en dat zichtlijnen langs toegangswegen van wijken ruim moeten te zijn. Al deze regels hebben er  toe geleidt dat Houten een van de verkeer veiligste gemeenten van Nederland is. Daarnaast kunt u via de afslag “De Staart” is er verbinding met de Rijksweg A27; de gemeente Houten werkt momenteel, samen met de gemeente Bunnik aan een tweede aansluiting op een snelweg. Dit wordt waarschijnlijk de Rijksweg A12.

  The airport

  Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport. Is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt net ten noorden van de stad Rotterdam. De luchthaven is eigendom van de Schiphol Groep, met als aandeelhouders de Staat en ook de gemeenten Amsterdam en Rotterdam. Met name de nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt. De luchthaven heeft één start en landingsbaan in oost-westrichting. Er zijn geen aviobruggen, er wordt gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. De passagiers worden per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd. De luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn de grootste gebruikers van de luchthaven.

  Taxi Houten Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!