Taxi Houten Rotterdam Airport

Taxi Houten Rotterdam airport nodig? Ontspannen vanuit Houten met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Houten Rotterdam Airport van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van € 140,-. 

We staat garant voor heldere en transparante taxi service. Geen verassingen achteraf. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

U reist met onze comfortabele Taxi Houten Rotterdam Airport service vanuit Houten tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers dus! Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Rotterdam Airport.

Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Rotterdam Airport Houten

Taxi Rotterdam Airport Houten nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht! Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Houten.

Onze diensten

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport Houten vervoer.

Wilt u een andere prijsopgave voor een andere bestemming? Dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Over Houten

Houten is ondertussen uitgegroeid tot een middelgrote stad. Houten heeft in de jaren zeventig besloten om het fietsen te stimuleren en het gebruik van de auto te ontmoedigen. Hiertoe is aan de randen van Houten een rondweg aangelegd. Ook is het beleid dat binnen de wijken geen weg langer dan 70 meter recht mag zijn en dat zichtlijnen langs toegangswegen van wijken ruim moeten te zijn. Al deze regels hebben er toe geleidt dat Houten een van de verkeer veiligste gemeenten van Nederland is. Via afslag “De Staart” is er verbinding met de Rijksweg A27; de gemeente Houten werkt momenteel, samen met de gemeente Bunnik aan een tweede aansluiting op een snelweg. Dit wordt waarschijnlijk de Rijksweg A12.

The airport

Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport. Is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt net ten noorden van de stad Rotterdam. De luchthaven is eigendom van de Schiphol Groep, met als aandeelhouders de Staat en ook de gemeenten Amsterdam en Rotterdam. Met name de nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt. De luchthaven heeft één start en landingsbaan in oost-westrichting. Er zijn geen aviobruggen, er wordt gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. De passagiers worden per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd. De luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn de grootste gebruikers van de luchthaven.

Taxi Houten Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Scan de code