• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Tilburg Amsterdam € 185
  Taxi Amsterdam Tilburg € 185
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Tilburg Amsterdam

  Taxi Tilburg Amsterdam nodig? Op uw gemak met onze taxiservice van Tilburg naar Amsterdam voor bijvoorbeeld een vergadering of gewoon een dagje weg? Wij zorgen ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Tilburg. Boek gemakkelijk online!

  U reist met onze comfortabele taxiservice vanuit Tilburg naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Bovendien geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Tilburg naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Tilburg

  Taxi Amsterdam Tilburg nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. Wij verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Tilburg wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Wij willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Bovendien kunt u vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Tilburg Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Tilburg en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 110 km

  Reistijd: ± 1 u 25 min 

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Tilburg

  Tilburg is ontstaan uit een aantal aan elkaar gegroeide dorpjes en werd groot door de textielindustrie. Het wegvallen van deze motor in de periode na de oorlog heeft verdere groei niet in de weg gestaan. Inmiddels heeft de gemeente meer dan 200.000 inwoners en is daarmee de zesde stad van Nederland. Taxi Tilburg Amsterdam nodig? Zo’n kleine 20.000 inwoners wonen in Berkel-Enschot en Udenhout, de dorpen die sinds 1997 bij de gemeente horen. Het aantal inwoners zal de komende decennia nog behoorlijk doorgroeien. De beroemdste inwoner van de stad was Willem II. Hij bouwde een kasteel dat nu nog fier het centrum van Tilburg siert. Maar het Tilburgse centrum en de vele stedelijke voorzieningen zijn ook voor niemand ver weg. Daar tref je alles op het gebied van cultuur en vermaak.

  Taxi Tilburg Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!