• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Hengelo nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Hengelo? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Hengelo € 225
  Taxi Hengelo Utrecht € 225
 • Taxi Utrecht Hengelo

  Taxi Utrecht Hengelo nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Hengelo of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Hengelo Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Hengelo opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Hengelo prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Hengelo Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Hengelo vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Hengelo behoort tot de gemeente Bronkhorst in Gelderland, tussen Zutphen en Doetinchem. Het is een verrassende plattelandsgemeente in de Achterhoek. Hengelo heeft haar eigen landgoed Het Regelink, een aantal historische boerderijen en vooral ten noorden en oosten landschappelijk rijke gebieden waar je eindeloze fiets- en wandeltochten kunt maken. Taxi van Utrecht naar Hengelo nodig? Bel: 030- 2600 800. Moet je het rijkswegennet op dan vind je een goede aansluiting via de N316. De gemeente Hengelo telt 81.070 inwoners op een oppervlakte van 61,78 km². Naast de stad Hengelo omvat de gemeente ook de kernen Beckum en Oele. Ook de buurtschap Woolde, die grenst aan de bebouwde kom van Hengelo, valt onder de gemeente. De gemeente Hengelo maakt deel uit van het kaderwetgebied Reio Twente.

 • Taxi Utrecht Hengelo nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!