• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Ede € 95
  Taxi Ede Utrecht € 95
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Ede

  Taxi Utrecht Ede nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Ede? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. 

  U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Ede of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Ede Utrecht

  Taxi Ede Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Ede opgehaald worden. Sluit daarom uw bezoek aan Ede prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd.

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Ede

  Ede is een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De stad is te vinden op de westflank van de Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei. De gemeente Ede beslaat zo’n 32.000 hectare. Het staat daarmee en daarmee op de 8e plaats van grootste gemeenten in Nederland. Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met maar liefs 320.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland. De stad bevindt zich in de Randstad en is centraal gelegen. Knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen, waardoor het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is. Utrecht heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht. Met maar liefst de 112 meter hoge Domtoren, waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent.

  Taxi Utrecht Ede nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!