• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Frankfurt € 750
  Taxi Frankfurt Utrecht € 750
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Frankfurt

  Taxi Utrecht Frankfurt nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Frankfurt? Een rit zonder gepuzzel en geregel? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. In de eerste plaats haalt onze chauffeur u op de afgesproken tijd op. Ten tweede rijdt hij u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Frankfurt of vice versa. U reist altijd privé en wordt nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Frankfurt Utrecht

  Taxi Frankfurt Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Frankfurt opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Frankfurt prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxi service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Frankfurt is voor ons bekend terrein. We kunnen u daarom advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 408 km

  Reistijd: ± 4 u 18 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Frankfurt

  Frankfurt is vooral bekend als het financiële hart van Duitsland. De Duitse aandelenbeurs is gevestigd in het centrum van Frankfurt. Daarnaast zijn ook de Deutsche Bundesbank en hoofdkantoren van diverse grote banken hier gevestigd. Ook de Europese Centrale Bank is in Frankfurt gevestigd. Hierdoor is de stad feitelijk ook het financiële hart van Europa. Het zakelijk karakter van Frankfurt werkt door in het uiterlijk van de stadFrankfurt is naast een belangrijke zakenstad ook een plek waar veel nationale en internationale beurzen georganiseerd worden. Messe Frankfurt is de plek waar jaarlijks maar liefs vijftig beurzen gehouden worden. Frankfurt kun je uitstekend per bus verkennen. De blauwe dubbelwekkerbussen van Green Line Tours bieden een vaste rondrit van twee uur aan in Frankfurt. 

  Taxi Utrecht Frankfurt nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!