• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Zandvoort nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Zandvoort? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Zandvoort € 129
  Taxi Zandvoort Utrecht € 129
 • Taxi Utrecht Zandvoort

  Taxi Utrecht Zandvoort nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Zandvoort voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw reis naar Zandvoort begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht.

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Utrecht naar Zandvoort tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Zandvoort.

  Taxi Zandvoort Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Zandvoort opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Zandvoort prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Zandvoort Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Zandvoort vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  De zon zien ondergaan in de zee met een wijntje erbij en een lekker visgerecht. Heerlijk vooruitzicht toch? Zilte zeelucht, strand en altijd wat te doen: dat is Zandvoort in het kort. Deze Noord-Hollandse badplaats en zijn omgeving bieden meer: een prachtig duinlandschap, een racecircuit en winkelsteden als Haarlem en Amsterdam binnen handbereik. Zo kom je heerlijk uitgerust aan.  Zandvoort heeft een gezellig centrum met winkels, cafés en terrassen die zeven dagen per week open zijn. Op het strand vind je vele strandpaviljoens, waarvan een groot aantal het hele jaar open blijft. Het maakt dus niet uit of je met mooi weer naar de kust gaat of juist wilt uitwaaien in het najaar. Na je strandwandeling kun je er altijd terecht voor je hapje en tropische cocktail of warme chocolademelk.

 • Taxi Utrecht Zandvoort nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Chat met ons!