• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Zeist Rotterdam Airport  € 140
  Taxi Rotterdam Airport Zeist € 140
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Zeist Rotterdam Airport

  Taxi Zeist Rotterdam nodig? Ontspannen van Zeist met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport, Schiphol Airport of Eindhoven Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Zeist Rotterdam Airport van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van € 140,-

  We staat garant voor heldere en transparante taxi service. Geen verassingen achteraf. Bovendien geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de vertrekhal op Rotterdam Airport. We zouden u daarom graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Zeist

  Taxi Rotterdam Airport Zeist nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. Onze chauffeur informeert u over de locatie waar hij op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig en naar de gewenste eindbestemming in Zeist.

  Onze diensten 

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport Zeist vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Zeist en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 71 km

  Reistijd: ± 55 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  The Airport

  Rotterdam Airport is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt net ten noorden van de stad Rotterdam. Daarnaast is de luchthaven het eigendom van de Schiphol Groep. De luchthaven heet sinds 2010 uit promotionele  overwegingen Rotterdam The Hague Airport. De nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt. Deze luchthaven heeft één start- en landingsbaan in oost-westrichting. Er zijn echter geen aviobruggen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. De passagiers worden per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd. Luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn de grootste gebruikers van de luchthaven.

  Over Zeist

  Zeist is een gemeente en groene parel in het midden van de provincie Utrecht. De gemeente telt ondertussen 62.000 inwoners op 1 april 2016 en heeft een oppervlakte van tegen de 50 km². De gemeente Zeist ligt in het bosrijke gebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het heeft daardoor buiten de woonkernen een overwegend ‘groen’ karakter. Naast de hoofdplaats Zeist telt de gemeente dus vier dorpen: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide. Vanwege het kasteel Slot Zeist wordt Zeist wel Slotstad genoemd.

  Taxi Zeist Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!