• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Bunnik Schiphol

  Taxi Bunnik Schiphol nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Bunnik naar Schiphol voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt. Daarnaast staan service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met onze taxiservice van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van €70,-. We verwelkomen u dan ook graag en maak kennis met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Een goed begin van uw vakantie begint al bij het vertrek van huis naar Schiphol.

  U reist dus met onze Taxi Bunnik Schiphol service vanuit Bunnik tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers dus, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Hij zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 70,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 75,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 90,-

  reserveer online

  Taxi Schiphol Bunnik

  Taxi Schiphol Bunnik nodig? Sluit ook uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. U krijgt ondertussen informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Bunnik.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. Aarzel dus niet en reserveer u taxi vooruit: ideaal voor Taxi Bunnik Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via de centrale, contactformulier of stuur ons een WhatsApp berichtje.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over Bunnik

  De gemeente Bunnik ligt dus in provincie Utrecht nabij knooppunt van spoorwegen. Tevens zijn er snelle verbindingen met de prachtige historische stad Utrecht. De Kromme Rijn stroomt ook ook door de kernen van Bunnik.  In het westen van de gemeente ligt ook het landgoed Amelisweerd en de forten Rijnauwen. Beide ooit onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ongeveer 60km van bunnik ligt luchthaven Schiphol en is tevens de grootste Nederlandse luchthaven. Schiphol was in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld. De vierde drukste luchthaven van Europa (na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt). Het vliegveld ligt dus in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van  Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft eerder het dorp Rijk gelegen. De luchthaven ligt dan ook enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

  Taxi Bunnik Schiphol nodig? Bel dus direct 030-2600 800

  Bekijk ook onze tarieven voor ritten naar:

  Taxi Abcoude SchipholTaxi Abcoude Schiphol
Open chat
Chat met ons!