Taxi Bunnik Schiphol

Taxi Bunnik Schiphol nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Bunnik naar Schiphol voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Bunnik Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van €110,-. We verwelkomen u dus graag en maak kennis met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

Een goed begin van uw vakantie begint al bij het vertrek van huis naar Schiphol.

U reist dus met onze Taxi Bunnik Schiphol service vanuit Bunnik tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers dus, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Hij zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Bunnik Schiphol

170
110
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi Bunnik Schiphol

215
135
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Schiphol Bunnik

Taxi Schiphol Bunnik nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. U krijgt ondertussen informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Bunnik.

Diensten Taxideluxe

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. Aarzel dus niet en reserveer u taxi vooruit: ideaal voor Taxi Bunnik Schiphol vervoer. Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Over Bunnik

De gemeente Bunnik ligt dus in provincie Utrecht nabij knooppunt van spoorwegen en snelle verbindingen met de historische stad Utrecht. De Kromme Rijn stroomt door de drie kernen van Bunnik.  In het westen van de gemeente liggen het landgoed Amelisweerd en de forten Rijnauwen. Beide ooit onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld. De vierde drukste luchthaven van Europa (na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt). Het vliegveld ligt dus in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van  Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft eerder het dorp Rijk gelegen. De luchthaven ligt enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

Taxi Bunnik Schiphol nodig? Bel dus direct 030-2600 800

Scan de code